Vad hände egentligen på julaftonsmorgon?

Via Instagram så lovade jag ju er att berätta mer om hur vår julafton började. Den började inte alls bra. Jag trodde vi skulle få ställa in hela julafton och även övernattningen på Steam hotel på juldagen. För det var där vi var då, bilder och uppdatering om det kommer de närmsta dagarna 🙌

Men i alla fall. Jag vaknade typ 03:30 av att Isabella betedde sig underligt bredvid oss i sängen. Jag fick direkt en känsla av att hon skulle spy. Tyvärr hann jag inte mer än reagera och så spydde hon över min kudde.

KUL!!! På julafton. Just då ville jag bara skrika typ. Men jag kände att ”lugn vi vet inte ännu vad detta är”. Det luktade inte magsjuka och det såg ut att vara mest vatten typ.

Vi somnade om och 30 min senare vaknade jag och på två sekunder flög jag upp, tog henne och höll henne över sängkanten. Då spyr hon igen. FAAAAN! Hon måste ju vara magsjuk var första tanken. Kul att behöva ställa in julafton och få betala för Steam hotel när vi inte ens kan åka dit.

Meeen så såg vi att det hon spydde var slem. Stora klumpar hade kommit upp. Hon hade i samband med vattkopporna varit extremt hes och tjock i halsen och nu kom allt upp. Jag googlade som en idiot och tydligen kan man få vattkoppor i halsen och då spy i samband med det.

Efter det var hon superpigg, inte lika hes och hade ordentlig aptit så vi kände att vi kunde släppa oron för magsjuka och fullfölja planerna som tänkt. SÅ glad för det 🙏🙏

Fler som haft barn som spytt vid vattkoppor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *