Vad blir nästa äventyr?

Tänk att vi för ett år sedan planerade vårt stora äventyr – Kebnekaise 2017! Jag har nog knappt insett hur häftigt och stort det faktiskt är att vi ändå genomförde resan. Jag tror många pratar om att de vill men aldrig kommer sig för. Mitt tips – gör det! Så fruktansvärt coolt och ett minne för livet.

Så nu är frågan – vad blir nästa äventyr? Vad ska vi göra härnäst? För fler äventyr det blir det! Vi är inriktade på Norge efter att ha fått massor av tips på härliga naturupplevelser där. Jag tror inte det blir av detta år men förhoppningsvis nästa. Har du ett grymt tips om någon vandringsled, bergsbestigning eller liknande i Norge så kommentera gärna.

En bra sak är ju att vi denna gång har det mesta utav utrustningen från Kebnekaiseresan. En del saker behöver säkert köpas nya eller köpas till men i grova drag har vi nog det mesta. Dock tycker jag det är lite kul att sitta och titta på just friluftskläder och tillbehör.

Jag har tidigare tipsat om sidan Engelbert Strauss just för att de även har friluftskläder för barn där. ÄLSKAR!! Men det finns även andra bra sidor där vi brukar handla ifrån. Röda Stjärnan är en och även Milrab.

Som jag tidigare skrivit så längtar jag såååå efter att kunna ta med Willem och Isabella ut på vandringar. Då blir det nog ett inköp med underställ, tröjor och utebyxor från Engelbert Strauss. För övrigt så har väl ingen missat att jag också är ett stort fan av just underställ. Världens bästa uppfinning 🙂 Haha! Du hittar många olika varianter och färger hos Engelbert Strauss och till riktigt bra pris dessutom. Klicka HÄR för att komma direkt dit.

Jag älskar allt som har med vandring och naturen att göra och jag är så himla glad att jag har min bästa vän att dela detta intresse med! Förstå vad mycket minnen vi skapar tillsammans ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *