Uppdatering om mina krämpor

Jag har förstått att många undrar och jag lovade ju att uppdatera er så här kommer en liten uppdatering. Jag fick en tid hos gyn i början av december. Hon jag fick prata med i telefonen var supertrevlig och förstod verkligen mina besvär. Det kändes superbra.

Jag försökte nå Kvinnohälsan imorse igen men kom inte fram så jag känner att jag kör på gyn, håller tummarna och vågar faktiskt tro på att det blir bra det här. Får jag ingen hjälp där så får jag testa Kvinnohälsan eller något annat ställe.

Jag  pratade med min pappa i telefonen häromdagen. Han sa att ”men de här besvären har ju du haft sen du bodde hemma. Du mådde jättedåligt över det minns jag”. Och det har jag helt glömt. Jag minns att jag blödde mycket och hade värk men inte att jag mådde så dåligt. Typiskt mig att förtränga det. Det fick mig verkligen att fatta att det är på tiden att jag tar tag i detta. Sent men inte för sent! 🙂

Trevlig helg ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *