Terapi för att må bättre

Ni var många som läste mitt inlägg om min rädsla för att gå in i väggen. Har du inte läst det än så klicka HÄR så kommer du dit.

Jag har stora problem med att hantera min stress som uppstått i och med att min man gick in i väggen. Jag har under hela mitt liv haft nästan bara en strategi att hantera jobbiga saker – jag har stängt av!

NEJ detta gäller inte allt och JO jag har hanterat massa jobbiga och svåra situationer på andra sätt. Men att stänga av var länge min enda strategi och jag tycks ha fastnat där igen. Jag kommer inte ur och jag finner ingen utväg.

Vilken tur att jag då jobbar på världens bästa företag som fattar det här med vikten av att vi alla inom företaget mår så bra som bara är möjligt. Jag har fått och kommer få så otroligt mycket hjälp från CRfitness och det gör mig så humla glad. Och stolt, stolt att jag jobbar där❤️

Dels så ska jag få möjlighet att jobba ännu mera hemifrån och dels så ska jag få gå på terapi, KBT-samtal. Något jag egentligen behövt länge p.g.a jobbiga saker jag gått och går igenom men jag har varit för rädd för att söka hjälp.

Efter att ha haft oturen och stött på en hemsk terapeut den gången jag faktiskt sökte hjälp så har det tagit emot och jag har undvikit det sedan dess. Men nu så!

Första samtalet blir i slutet av april och jag är livrädd men riktigt redo för detta. Nu fasen ska jag få verktyg och få lära mig ännu mer om mig själv! Heja heja 🙏🏻

2 kommentarer Lägg till din
  1. Det är så givande att gå hos psykolog eller i terapi, man får reda på så mycket om sig själv och varför man gör som man gör. Jag har gått hos psykolog i nästan 1.5 år, jag har växt så otroligt mycket! Heja dig för sitt mod att ta steget mot att bli ett ännu bättre du ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *