Resultatet från hälsotestet

Nu har resultatet kommit! Det kom typ precis när jag postade det tidigare inlägget, alltså jättesnabbt 😀👍

Detta är i samarbete med werlabs.se och jag gjorde hälsokontroll XL som är ett blodprov. På bilden nedan ser ni vad det är man kontrollerar.

Så vad fick jag för resultat då? Inte helt förvånande så ser nästintill alla punkterna superbra ut. Med tanke på hur jäkla bra kosthållning jag har med kostschema från crfitness så är jag inte förvånad.

Vitaminer och mineraler har jag ingen som helst brist på. D-vitamin låg till och med på en optimal nivå 😀👍

Sköldkörteln fungerar fint och blodsockret ligger på en perfekt nivå. Även blodfetterna var bra.

Det enda som fanns att anmärka på var mängden vita blodkroppar som låg precis under normal samt ALAT-värdet som istället låg snäppet högre. Dock var inget utav dessa resultat något att oroa sig över utan det kan bero på medicin eller liknande.

Jag tar p-piller samt allergimedicin, jag antar att det kan vara den senare som påverkat. Men jag vet inte. Inget konstigt i alla fall och det påverkade inte mitt immunförsvar. Vilket jag skulle haft svårt att tro då jag i princip aldrig är sjuk 😉

Kort och gott min kropp är i toppskick och den får i sig allt den behöver och i rätt mängd 🙏 Superkul och intressant att göra detta testa. Vill du också göra det så använd koden crfitness vid beställning så får du 10% rabatt.

Du beställer enkelt provet på werlabs.se och sedan besöker du närmsta provtagningsställe. Svaret kommer på deras hemsida inom några dagar och du får både sms och mail om det. Superbra och superenkelt 👍

Jag rekommenderar det verkligen 👌

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *