Planerna inför Kebnekaise 2017 går framåt

Som titeln lyder – planerna går framåt!! 🙂 Sååå himla roligt.

Ett datum är äntligen bestämt och det blir mycket tidigare än vi först hade planerat. Första tanken var att åka sista semesterveckan, vecka 32 men det blir istället första veckan på semstern – vecka 27. Barnvakt är fixad och båda småttingarna kommer vara hos mina föräldrar i Örebro.

Häromdagen satt vi och planerade upp hela resvägen från dörren till Kebnekaise och skrev upp alla sträckor och moment. En hel del att fixa, planera och få ihop så alla tider klaffar kan jag lova. Flyg är uttittat och ska bokas så snart lönen kommer.

Eftersom det är så pass många olika ressätt under färden och tider som måste anpassas efter varandra så blev det så att vi planerade in en extradag i Kiruna då vi bor på hotell innan vi flyger hem igen. Det var det bästa sättet att få ihop allting så vi slipper börja gå tillbaka mot civilisationen mitt i natten.

En exakt plan för vår resväg kommer komma. Perfekt om det finns fler som planerar att bestiga Kebnekaise. Jag sitter själv och läser runt på alla möjliga bloggar om bergsbestigning, utrustning och dylikt för att vi ska kunna planera och förbereda allting som behövs på bästa sätt. Så himla roligt är detta och det kommer bli ett av mitt livs största äventyr!!! TAGGAD 🙂

Kebnekaise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *