Operationen närmar sig

Som nog de flesta vet så har jag bestämt mig för att göra en bröstoperation. Den är bokad och ska ske i oktober. Jag har egentligen inte tänkt på det så mycket eller känt så himla mycket heller men helt plötsligt så har jag blivit livrädd för det. Från ingenstans.

Tanken på att sövas skrämmer livet ur mig. Jag minns när jag var barn och skulle sövas vid en operation och det var panik och skräck genom hela upplevelsen. Och nu ska jag göra det igen!! Ja jag har fött två barn och andats i lustgasmasken men på något sätt så känns detta annorlunda. Nu ska jag andas i en sån där för att somna. Antar jag? Jag vet inte så mycket om jag ska vara ärlig. Vill inte ta reda på det heller innan för vill inte tänka för mycket på det.

Låter kanske konstigt med tanke på att jag är ett kontrollfreak delux men ibland så vill jag bara ”go with the flow” för att uttrycka mig flummigt. Precis som när man hade prov i skolan. Jag pluggade inte så mycket och tänkte inte på det, speciellt inte dagen innan eller samma dag. Då var jag tvungen att koppla bort det helt. Då gick det som bäst för mig. Men i andra situationer vill jag ha stenkoll på minsta detalj. Lustigt hur det kan vara 😉

I alla fall så är jag så pass livrädd att jag häromdagen började fundera på om jag verkligen skulle genomgå operationen. Om jag inte skulle boka en resa för pengarna istället. Haha, det är SÅ jag. Alla kostnader tänker jag i resor. Vart vi skulle ha kunnat rest för den summan osv. Men nej det är bara rädslan som talar och jag ska banne mig INTE avboka och boka en resa istället. Nu ska jag göra detta! Inte långt kvar nu faktiskt 🙂 Sååå spännande…. Och läskigt….

2 kommentarer Lägg till din
  1. Har du bestämt dig så har du. Men jag förstår det där med skräcken inför att sövas… funderar själv på bröstoperation i framtiden men hoppas att jag bestämmer mig för att låta bli! Tänkte iaf vänta minst ett år efter avslutad amning innan jag gör min bedömning. Är inne på min fjärde amning nu och minns att direkt efter amningen med tvåan var jag väldigt missnöjd med brösten, men strax innan jag blev gravid med nummer tre var jag väldans nöjd! Och det är fem år mellan tvåan och trean så jag tror att det kan ta ganska lång tid innan huden stramat till sig igen.

    1. Ja precis jag har ju bestämt mig och det är dessutom betalt så. Ja alltså det är ju inte huden det är fel på så att säga. Den är som den ska det är snarare innehållet som försvunnit en del 😉 Så operation blir det 🙂 Klokt av dig att vänta ändå om det känns rätt för dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *