Onsdag – promenad, BVC-besök, fikadejt och namnbyte

Då var det redan onsdag och det betyder att lilla prinsessan nu är två veckor gammal. Herregud vad fort tiden går. Med första barnet så sa alla ”tiden går så otroligt fort så passa på att njuta”. Då förstod jag dock inte hur fort det faktiskt går. Nu vet jag verkligen så jag passar på och njuter varje sekund av min lilla plutta. Just nu ligger hon i sitt nest framför mig. Älskar att bara titta på henne.

Bebis

Jag och barnen började denna dagen med en kort liten promenad på 2 km. Herregud vad härligt det är att kunna gå igen. Varje meter är en fröjd! 🙂

Barnen

Idag var det även dags att gå till BVC för att kolla längd och vikt på Isabella. Hon hade ökat stadigt och väger nu 3618 gram, är 51,5 lång och har ett huvudomfång på 34,5 cm. Stolt mamma! Passade även på att byta BVC för Willem så han går på samma som Isabella. Han har just nu BVC där vi bodde förut men efter att vi flyttat in till stan så känner jag att det vore skönt att ha hans BVC nära och väldigt skönt att ha båda barnen på samma såklart.

Sen kom Sara hem till mig med semlor på fikadejt. Mums! Hon hade även med sig en superfin klänning till Isabella som bebisgåva. Tyckte nyss jag fick massa fint av henne på babyshowern i helgen 🙂 Känns så konstigt att se henne med stora magen nu när min är borta och har ersatts av en bebis istället. Men snart är hennes också ersatt 😉

semla

För övrigt så har jag denna onsdag roat mig med att ringa Skatteverket. Igår när jag loggade in på Försäkringskassan så såg jag att Isabella hade fått sitt namn inskrivet. Förut hette hon Flicka Hofström. Det var bara det att det inte var hennes namn – det stod Isabelle Hofström…. Så jäkla irriterad. Hur kan man läsa fel på ett e och ett a. Jag skriver inte ens otydligt. SUCK!

I alla fall så ringde jag Skatteverket och det var så många som ringde jag blev inte ens placerad i kö. Nästa gång jag ringde hamnade jag på plats 80 i kön och lite senare 70. Tänkte att det här går ju fort så jag kan vänta men efter ännu ett tag hade jag plats 78. SÅ IRRITERANDE! Går alltså inte att ringa dit och komma fram så jag skickade ett mail. Hoppas de svarar snabbt annars får jag väl gå dit imorgon och skälla på dem.

Fullspäckad onsdag = dagen har gått jättefort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *