Nu är det äntligen december

1 december ❤️

Det är något speciellt med detta datum! Allt det roliga sätter igång och myset är kommet.

Barnen öppnade imorse sina första paket i paketkalendrarna, jag och Henke skrapade våra första luckor i trisskalendrarna och vi har sett första avsnittet av årets julkalender. Jag tycker den verkar superbra 😍 Barnen satt som klistrade!

Vi har även hunnit julpyssla och fått ihop ett pepparkakahus som står fint i köket! 🙌  Skorstenen blev det dock inget av då den ramlade ner i sockerklistret 😂😝

 

Egentligen skulle vi åkt på julmarknad idag och kalas senare på kvällen men eftersom pluttan inte är helt kry så blev planerna inställda. Trisst men inget att göra åt.

Jag bjuder även på en bild på gårdagens outfit på CRfitness Girlsnight! Vilken kväll och vilka kvinnor denna stad är berikad med! Så otroligt imponerad över Matilda Frisks föreläsning om den moderna feminismen. Tungt ämne men hon gjorde det så jävla bra rent ut sagt! Wow 👏

2 kommentarer Lägg till din
  1. Så fin 😍 du som är så duktig på ekonomi. Kan inte du göra ett inlägg på bloggen om dina bästa spartips och ekonomitips? Ska snart flytta till egen lägenhet och ska ha egen ekonomi för första gången i mitt liv. Har bott med mitt ex sedan 5 år tillbaka och vi kommer ha några lån kvar som vi skaffade när vi köpte hus osv.. så kommer ha tajt budget! Så dela gärna dina tips så jag klarar mig så bra som möjligt i framtiden!

    1. Hej. Tusen tack vad gullig du är 🙏 Jag har faktiskt gjort ett sådant för inte så länge sen. Om du söker på spartips så tror jag du hittar det. Jag sitter lite illa till och kan inte länka just nu. Bara att skriva igen om du inte hittar det eller har andra frågor ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *