Mondaybar Jubilee Cruise 2017

8-10 september befann vi oss till sjöss på Mondaybars Jubilee Cruise och det var LYCKA rätt igenom. Att jag dessutom fyllde år den 9 september var ju bara perfekt. Underbart att få fira in 27 år tillsammans med Hardstylefamiljen ♥ För det är vad man är, en familj!

Jag har ju lovat er en bildbomb och har väntat på att fler bilder ska dyka upp på Facebook men det verkar lite segt så jag får posta det jag har. Skulle dessutom vilja lägga upp någon cool video från Youtube men inte kommit upp så många än så hittar jag en bra får den komma ut i efterhand.

Bilden nedan är lite extra rolig och speciell för oss då tjejen på bilden har följt med sen vi träffades. Det finns en video på youtube från mitt och Henkes första ögonblick då han kommer filmandes in i vår hytt. Denna tjej står bredvid mig inne i hytten, då en total främling. Senare har vi träffat henne på flera kryssningar och även fester i land och nu hade även hon hittat kärleken ute till havs. UNDERBART! Det är det jag menade med familj som jag skrev om ovan. Det är mycket samma folk som åker gång efter gång så man stöter på mycket kända ansikten och alla är så hjärtliga och trevliga ♥

Dessa två bilder nedan är på oss och killarna från Da Tweekaz. Gillar ni Frostlåten så tycker jag ni bör gå in på Youtube och lyssna på deras version av den!! W O W! Jag grämer mig lite för att vi inte stannade uppe för att se deras set men jag var så sjukt trött och hade så ont i benen efter att ha dansat alldeles för hårt till Ezitsuj och MVTATE så jag pallade helt enkelt inte. Dock så hade vi hytt precis ovanför dansgolvet så jag hörde hela settet och när Frostlåten spelades så bokstavligen EXPLODERADE båten och jag hörde hur alla människor dansade som tokar. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag ångrade att jag inte var där då. Men men.. Äh vet ni vad, jag slänger med en video nedan där ni kan lyssna på låten!

Så en galet lyckad kryssning som bara kan beskrivas som 42 timmar total E U F O F R I!! Det finns ingenting annat på denna jord som kan ge mig dessa känslor som dessa event kan. Man släpper allt och är  i en lyckovärld. Som en bubbla som inte kan spricka. Det häftiga är att den faktiskt inte spricker. Den håller i tills nästa kryssning eller nästa fest då den växer sig ännu större. Att få uppleva denna kultur som denna musik faktiskt är är obeskrivligt och att få vara en del utav den är fantastiskt på alla sätt och vis. Jag tror man kan säga att jag brinner för musiken 😉

En tråkig sak, förutom att jag missade Da Tweekaz var att jag även missade Mad Dog men det var inte så otippat med tanke på att han typ spelade 06 på morgonen och det pallar inte denna tvåbarnsmorsa längre, haha. Men jag hoppas jag får chansen att se honom på någon fest i land!! För han är grym om man gillar hardcore.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *