Min galet snygga nya vinterjacka

 

Äntligen har den kommit, min nya vinterjacka från fiveseasons.se 🙂 Jag var nervös innan att den inte skulle passa eftersom jag har opererat brösten och inte riktigt vet vad jag ska ha för storlek samt att jag är en sån som alltid behöver prova eftersom jag nästan aldrig hittar en jacka som är tillräckligt lång i ärmarna.

Men gissa vad?? Denna är perfekt i ärmarna och den passade!!! Något stor men hellre det än för liten för då kan jag klä mig ordentligt under. Jag är SÅ nöj och den är galet skön måste jag säga!! Riktigt lycklig över att ha en vit vinterjacka också, något jag alltid velat men inte riktigt vågat 😉

De har även snygga jackor till både herrar och barn. Min mans jacka ovan kommer även den från Five seasons ??

Jag tycker verkligen inte ni ska missa chansen att beställa en kavlitétsjacka (eller fler) till ett riktigt förmånligt pris. Fram till julafton har ni hela 40% rabatt på hela utbudet hos Five seasons. Klicka HÄR och ange crfitness i kassan!! ♥

Ni kanske lagt märke till att min jacka är märkt med CRfitnessloggan men det kommer eran INTE att vara utan den kommer se ut precis som på bilden. Ifall någon undrar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *