Maskeradkläder för vuxna

Som säkert många av er vet så var jag på kryssning i helgen. Mondaybars sista kryssning. Trodde vi! När vi sedan checkade in så fick vi lappar som menade på att det finns ett hopp om att de kan fortsätta med dessa underbara kryssar! Det räcker för mig. Jag lever nu på hoppet 😍🙏

Vi hade i alla fall svinkul i helgen och ett inlägg som handlar mer om själva kryssen kommer imorgon. Nu tänkte jag tipsa er om en grymt bra sida med maskeradkläder för vuxna såhär i Halloweentider. Eller ja nu börjar ju inbjudningar till halloweenfester dyka upp och tankarna om vad man ska ha på sig.

I samarbete med VEGAOO fick jag hem två skitsnygga outfits som jag invigde på kryssningen i helgen. Ni ser dem här nedan. OBS: fluffen på benen ingår inte utan det är något jag lagt till 😉

Länkar: Sjömansdräkt för vuxna till maskeraden /Leoparddräkt för temafest /Maskeradkläder för vuxna

2 kommentarer Lägg till din
  1. Hej! Vilken fantastiskt fin blogg du har! Har sträckläst den dessa dagar under en förkylning 🙂 Jag hittade dig när jag kikade runt efter omdömen och information om nordiska kliniken. Jag ser att du har varit kund där och jag funderar själv på att söka mig dit. Har läst dina inlägg om ditt besök som var väldigt informativa. Jag undrar om du skulle kunna lägga upp bilder på själva ärren från operationen, vilket är en av mina många funderingar angående bröstoperationer (jag tyckte det omnämndes i något inlägg men jag hittade ingen bild). Jag förstår att det inte är självklart att man vill lägga upp sådana bilder och om du inte vill så har jag iallafall frågat. Tack för fin läsning och bilder i övrigt 🙂

    / Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *