Livet just nu

Alltså denna påsk! Huuuur härlig? Underbart väder och bara så avslappnat. 4 dagars ledighet med familjen var precis vad jag behövde just nu. Fantastiskt! Hoppas ni hade det lika bra som mig.

I måndags var jag även på mitt första KBT-samtal och det kändes bra. Hon var lätt att prata med och ställde bra frågor som fick mig att fundera och tänka till. Vi har bokat in 4 tillfällen till. Ska bli spännande att se hur min stressnivå är efter dessa samtal. Vi gjorde ett litet test nu och tanken är att göra det igen efter dessa samtal och hoppas på att symptomen har minskat betydligt tills dess.

Men alltså, jag längtar SÅ mycket till denna helg. De små ska vara hos farmor/farfar och vi ska ta med stora grabbarna på weekend till Stockholm. Tåg, hotell och shopping. Wiiie! Liam har tjatat hur länge som helst att han vill åka tåg så nu tänkte vi att vi slår till och gör en mysig shoppingresa av det. Det är det som är så kul att ha två stora barn och två små. Man kan dela upp dem och göra olika aktiviteter beroende på ålder. Så roligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *