Längtar till dagarna tre

Ååååå nu är de snart här, 23-25 december. Som jag har längtat!!!

23 december är alltid speciell för oss, då har vi en riktig myskväll och spelar Bingolotto precis som alla andra. Men det speciella för oss är att vi (jag och Henke) alltid byter julklappar då också. Jag vet inte varför egentligen men det har blivit vår egna tradition. 😍

Julafton kommer, precis som förra året, firas hemma hos oss med alla från Henkes familj. Så skönt att fira hemma när man har småbarn. Dessutom så har ju Isabella vattkoppor så hon orkar nog inte åka runt så mycket.

Nytt för i år är att vi ska införa en brakfrukost/brunch för familjen som vi tänkte köra varje år. Mums!! 😋

Som titeln lyder så längtar jag efter dagarna tre så vad händer då den 25:e? Jo då ska jag och Henke vara barnfria och åka iväg bara han och jag till ett ställe jag velat till väldigt länge. Vart det är får ni se sen 😉🤣 LÄNGTAR!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *