Kroppsuppdatering – 2 veckor efter förlossning

Nu har det gått två veckor sedan förlossningen och kroppen har återhämtat sig jättebra. Jag har ännu inte börjat tänka på kosten och äter tyvärr onyttigare än onyttigast. Jag trodde gravidcravings var starka men herregud vad sugen jag är på ALLT nu när jag ammar. Jag trycker i mig allt möjligt och det i mängder.

Första veckan tappade jag 10 kg och där står jag fortfarande. Men trots att vikten står stilla så ser och känner jag att det händer saker med kroppen varje dag. Magen drar ihop sig och benen har tappat massor med vätska. Känns bara bra att jag stannat av i vikt för vill inte tappa för mycket för fort. Och vill ju dessutom ha något att jobba bort sen 😉 Ja jag är knäpp men jag älskar det!!

Kroppen

Kroppen

Såhär ser kroppen alltså ut nu två veckor efter förlossningen. Jag kunde inte vara nöjdare. Men det viktigaste av allt som verkligen bör nämnas är att jag mår så himla bra på insidan. Jag må vara trött som en gris men jag är så himla lycklig. Känslan av att livet kommer tillbaka till en efter en jobbig graviditet är underbar.

Mina plötsliga gråtattacker har blivit färre och jag antar att hormonerna i kroppen håller på att försvinna. Foglossningen har släppt ännu lite till och snart kan jag göra mina aktiveringsövningar av magen på golvet utan smärta. Herregud vad glad jag är över det – obeskrivligt!

Jag har dessutom kommit på att jag får dricka Nocco, eller ja de koffeinfria smakerna. Det är en lycka som kanske inte många kan förstå men för mig är den galet stor. På måndag är det tänkt att jag ska sätta igång med kosten och äta efter mina direktiv jag har fått. Jag ska se till att få i mig tillräckligt mycket varje dag och dessutom sluta upp med allt onyttigt jag stoppar i mig. Så viktigt nu när jag inte får sova så mycket p.g.a. amningen. Jag är just nu djupt djupt nere i sockerträsket som jag nämnde ovan och att då få lyxa till det med en Nocco kommer göra allting mycket enklare. YES!!! 🙂

Hej hej livet ✨🤗

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *