Juldagen spenderades på underbara Steam hotel

Jag har länge varit intresserad utav Steam hotel då ALLA verkar vara helt sålda på det. Jag hade lite svårt att förstå vad som kunde vara så himla speciellt att verkligen alla gillar det. Men nu vet jag!

Vi var ju som tidigare nämnt barnfria på juldagen och passade då på att unna oss lite lyx. Eller rättare sagt så hade jag bokat in oss på Steam hotel som en överraskning till Henke. Han fick reda på det några dagar innan dock.

Jag valde paketet ”By night” som innehåller logi, tvårätters middag på restaurangen Chamberlin, tillträde till Voltage lounge, morgonrock och tofflor samt frukost. Jag kan säga att det var ett perfekt paket för oss! SÅ bra!

Sååå fin utsikt från vårt rum ♥

Jag som är extremt kräsen var ganska nervös inför middagen. Förrätt och varmrätt ingick och jag visste ju med mig innan att det var ganska osannolikt att det skulle vara en förrätt som jag kunde äta. Vi fick välja bland två förrätter och tre varmrätter. Och nej förrätten kunde jag inte äta men varmrätten – MUMS!! Extremt tillmötesgående personal som utan att blinka bytte ut potatiskakan med svamp i så vi fick annan potatis då ingen av oss äter svamp.

Innan förrätten fick man dessutom gott bröd med magisk färskost så det fick bli som min förrätt istället. Jättefin restaurang och otroligt bra mat. Jag tycker det är lite roligt ändå att faktiskt våga boka tvårätters utan att veta vad jag ska få. Jag är som sagt extremt kräsen men vad fan i värsta fall får man väl äta någon annanstans efteråt. Man måste våga lite 🙂

Efter middagen var det dags att byta om till bikini, morgonrock och tofflor och ta sig upp till Voltage Lounge. Jag hade hört väldigt mycket om detta spa/denna lounge och bara massa bra men det toppade ändå förväntningarna med råge. Vilket ställe!

Jag tror ärligt talat att jag aldrig varit så avslappnad som jag var där på väääldigt länge. Nästa gång ska vi dock boka in någon behandling också för att verkligen få grädden på moset.

Vi badade både inne och ute under kvällshimlen. Vi drack alkoholfria drinkar som var to die for och slappade i dubbelsängar/schäslonger. Magiskt ställe, verkligen!!

Dagen efter så var det äntligen dags för frukosten som jag hade hört så otroligt gott om. MEN WOW!! Vilken frukost alltså. Såå mycket, och såå gott. Jag önskar Willem hade varit med för det fanns sååå mycket han hade kunnat äta som är laktosintolerant. Vi är vana vid att det inte finns så himla många alternativ för honom men här fanns det mycket för alla.

Fotade aldrig själva buffén men jag lovar det var massor. Till och med ett julgodisbord som dignade av smaskiga alternativ. Bästa frukosten jag ätit helt klart. Eller ja den delar nog första plats med Mövenpick hotel i Aqaba, Jordanien.

Kort och gott Steam hotel ÄR så bra som alla säger och vi kommer definitivt åka dit fler gånger och välja just ”By night-paketet” då också. Värt varenda krona 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *