Intervjun med Nordiska Kliniken

För en vecka sedan var jag ju i Stockholm och blev intervjuad och fotograferad av Nordiska Kliniken. Syftet var att jag skulle berätta min historia kring min bröstoperation så de kunde publicera den på sin nya hemsida. Och nu finns den där. Klicka HÄR om ni vill läsa.

Hur var det då? JÄTTEKUL! Så glad att just jag fick äran att bli tillfrågad och så glad att jag ställde upp. Jag är ju inte direkt bekväm med att bli fotograferad men det gick över förväntan och det var riktigt kul. Intervjun gick även den bra och stämningen var hela tiden lättsam.

Redan på måndag ska jag tillbaka till Nordiska Kliniken och då är det för återbesök efter operationen. Spännande! Får se om jag blir ”okej-stämplad” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *