Herregud ännu en vecka har gått

Hjälp!! Jag hinner inte med ? Ännu en vecka har gått och jag har helt glömt bort bloggen och prioriterat annat just nu.  Men den är inte död och kommer inte dö ?

Veckorna går ännu fortare nu när jag har börjat jobba 60%. Eller jag jobbar ju mer eftersom jag alltid jobbar ett pass med LPG på helgerna men 60% är jag på mitt ordinarie jobb, förskolan.

Jag älskar att vara tillbaka på jobbet. Att få ordentliga rutiner och känna sig lite viktigare igen. Det är underbart! Just nu lever jag det optimala livet känner jag. 3 dagar i veckan på förskolan, 1 dag på extrajobbet med LPG som jag älskar (!!) och 3 dagar ledigt. Kan det bli bättre? Önskar det kunde fortsätta vara såhär länge till. Typ alltid. Men i april blir det andra bullar ?

I helgen som var var jag på CRfitness Girls night (såklart) och det var såå kul. Riktigt roligt med livepodd faktiskt ? Henke var den enda mannen på stället och jag sprack av stolthet över all uppmuntran och beröm som han fick. Min fina och duktiga livskamrat ❤️

I april går han in i CRfitness på heltid och lämnar sitt trygga jobb sedan sjukt många år tillbaka. Vi satsar verkligen på våra drömmar just nu och går all in för att leva precis så som vi vill! Jag älskar det ?

Girls night då. Jo det var superkul och riktigt bra goodiebag fick man också ?? Tyvärr blev kvällen tidig för mig eftersom Willem lyckades pricka in feber samma dag. Han som inte har varit sjuk på över ett år. Trodde först inte jag skulle kunna gå alls eftersom han lätt får feberkramper och det är lite olustigt att lämna bort honom men min otroligt underbara svärfar kom hem till oss och tog alla 4 barnen ?

Byxdressen som jag la upp bild på här på bloggen redan i höstas när jag köpte den användes och den var såå skön. Älskar den.  Fick sjukt mycket beröm och kände mig otroligt snygg i den faktiskt. Om man får skriva så. (JA det får man!!). Sämst som jag ibland är så tog jag inga ordentliga bilder så dessa nedan är allt jag har ? Får se om det blir fler tillfällen att använda dressen. Hoppas ?

Imorgon är det återigen tisdag och dags för vägning och mätning. Veckan som varit innehöll inte mycket träning eftersom tiden inte riktigt fanns med allt annat plus att jag har mens så förhoppningarna  på bra resultat är inte jättestora men det gör mig inte så mycket. Denna vecka blir bättre ?

Just det! Jag fick en kommentar med en önskan om ett inlägg angående min bröstoperation. Hur det känns nu och mina tankar mm. Det kommer absolut komma! Håll utkik.

Puss på er ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *