Gympremiär för Isabella

Herregud vilket underbart väder det är idag. Jag får såna lyckokänslor i hela kroppen!! 🙂 Jag startade dagen med att lämna Willem på förskolan vid 9. Sedan tog jag och Isabella en promenad på nästan 6 km så nu är mitt rekord åter slaget. Längsta jag har gått sedan förlossningen, eller ja sedan jag blev gravid typ. Woho!!! 

Onsdag idag vilket betyder att Crfitnesspodden släppte ett nytt avsnitt. Perfekt att lyssna på under promenaden. Jag är inte en sån som lyssnar på poddar annars men gud vad jag älskar denna. Carola och Nadja är så himla roliga och inspirerande att lyssna på och jag blir glad av att höra deras röster.

Den timmen det tog att gå min promenad bara swishade förbi när jag lyssnade på deras roliga samtalsämnen. Så ett tips är att lyssna på CRfitnesspodden och ni hittar den där ni hittar alla andra poddar. 

IMG_3451

I alla fall för att skriva något om det inlägget faktiskt ska handla om - Isabellas gympremiär. Herregud, HAHAHA!!! Precis som jag trodde så fick jag inte göra någonting alls, typ. 

Jag har fått godkänt att börja träna ben fast helt utan vikter, inte ens med Isabella som vikt så tanken var att köra ett lättare benpass. Det viktiga när jag tränar är att jag kommer ihåg att aktivera magen under varje övning och det var verkligen en utmaning när jag samtidigt hade Isabella att fokusera på. Så man kan nog säga att jag fick mycket hjärngympa gjord i alla fall. 

Men för att återgå till träningspasset så såg det ut såhär:

  • Ammade
  • Torkade spyor
  • 3 set squats med en pilatesboll bakom ryggen. Hur många det blev har jag ingen aning om eftersom Isabella tog upp det mesta av mitt fokus, haha. Men jag fick i alla fall känna den där underbara brännande känslan i låren
  • 1 set med höftlyft. Blev inte alls många. 10 kanske
  • Böt blöja i omklädningsrummet
  • Ammade igen
  • Torkade spyor igen
  • Gick hem

Så där har ni det - Isabellas första gympass!! Tur att jag gick en promenad innan så jag faktiskt fick träna någonting i alla fall. Jaja hon är ju bara 8 veckor (idag) så hon har tid att lära sig älska detta 😉 

För er som är intresserade av att läsa mer om hur jag aktiverar min mage så finns en inlägg om det länkat här nedan. Tryck bara på den blåa knappen. Jag slänger även in lite bilder som representerar vårt hårda träningspass.... 😉

 

IMG_3446
IMG_3448
IMG_3449

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *