Fan vad sjuka människor det finns

För något år sedan blev jag kontaktad via Messenger då en annan kvinna hade använt bebisbilder på Isabella i en mammagrupp på Facebook och påstått att det var hennes barn. Såååå sjukt! Detta var som sagt ett åt sen (tror jag) och igår hände det igen.

Nu har jag hittills fått 3 meddelanden från olika människor med printscreens från ännu en mammagrupp då en kvinna lägger upp bilder på Bella från BB och säger att det är hennes dotter. En uppmärksam medlem hade då kommenterat och frågat varför hon använder mina bilder och hänvisade till min blogg.

Jag kan inte fatta varför man gör såhär eller vart hennes vinning i det hela ligger? Så sjukt!! Jag är tacksam att det finns fina människor som ändå hör av sig till mig och berättar. Jag har även försökt kontakta denna kvinna som la ut mina bilder men har såklart inte fått svar….

Någon som kan få mig att fatta – varför gör man så??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *