En liten uppdatering

Vi har en semestervecka kvar här hemma och jag njuter för fullt. Nästa vecka är det tillbaka till verkligheten och tillbaka till kostschema som gäller. Willem blir ledig fram till 5 september då han börjar förskolan igen. Fram tills dess är jag alltså hemma själv med båda små, men det ska nog gå bra 🙂

Jag är nu inne på vecka tre utav löpprogrammet och jag tycker det går bra. Det enda är att jag har fått ont i knäna. Känns inte om jag går eller så men så fort jag springer. Inte så konstigt eftersom min kropp är totalt ovan och jag har sprungit på asfalt varenda gång. Nu blir det löpband och spår när jag ska iväg och springa.

Möbleringen utav huset går framåt och idag fick vi äntligen vår skohylla som vi väntat på ett bra tag. Blev supernöjd! Denna skohylla hittar ni på Jysk.

Renoveringen utav tvättstugan går även den hur bra som helst. Idag börjar Henke med golvet och det är ju då det kommer bli en stor skillnad. Jag är säker på att slutresultatet blir hur bra som helst och jag längtar efter att kunna tvätta inne igen. Just nu står nya tvättmaskinen i garaget, haha.

Idag hämtade jag ut min hormonspiral som ska sättas in imorgon och herregud vilken stor, eller ja lång förpackning det var. Blev ju helt chockad! Tur spiralen inte är lika lång 😉 På min Instagram har jag fått en mängd kommentarer om just denna spiral och det verkar vara 50/50 om man är nöjd eller missnöjd. Bara att hålla tummarna att den funkar bra för mig. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

hormonspiral

På söndag blir vår lilla kille hela 3 år och det ska firas med ett stort kalas. Första kalset här i huset! Herregud vad jag längtar! Ska försöka komma ihåg att fota massor så jag kan lägga upp sen. Får se hur det går, brukar alltid glömma 😉

Vill önska er alla en superfin torsdag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *