Efterlängtad helg

Äntligen fredag och Äntligen helg. Jag jobbade hemma denna fredag och började dagen med en härlig promenad runt sjön med ”grannen”. Hon bor rakt över vägen så så gott som granne. Såå härligt att ha upptäckt att man bor så nära och dessutom har barnen på samma avdelning på förskolan som en så härlig person.

Ikväll blir det andra grillningen för i år och precis som förra fredagen så blir det grillspett, MUMS! Jag skulle lätt kunna äta grillat vareviga dag.

Imorgon ska vi ÄNTLIGEN få åka på Paw patrol live som barnen fick i julklapp. Vi skulle ha åkt i februari till Örebro och sett det men då hade vi influensa här hemma. Imorgon blir det i Stockholm och jag tänker inte låta några otäcka baciller stoppa oss.

I slutet av förra veckan och början av denna hade vi magsjukan på besök igen så ni kan ju gissa hur nervös jag blev då. Som tur var blev bara två av oss sjuka (Henke och Liam) och nu är de friska sen flera dagar tillbaka. Några fler här som ska på Paw patrol i Stockholm imorgon?

Föresten, ni är väldigt många som läser min blogg men ni är extremt få som lämnar avtryck och kommenterar. Vilka är ni, vart bor ni och hur hittade ni hit? Jag är nyfiken ♥

 

Trevlig helg! 

8 kommentarer Lägg till din
 1. 23 årig tjej som bor på Orust. Jobbar som förskollärare. Älskar träning & har tidigare kört kostschema med crfitness. Hittade din blogg via crfitness ❤️

 2. Följer dog på Instagram och kommer fin här och läser ibland när du länkat till nya inlägg.

  Följt dig sen du var gravid med Isabella och vi var beräknade samma dag!
  Min lille gosse kom några dagar sent men ändå så roligt att följa andra barn som är lika gamla som ens eget.

  Är 28år, bor i Lerum utanför Göteborg och väntar nu mitt andra barn 🙂

 3. Jobbande tvåbarnsmamma från södra Finland. Älskar att syssla med familjen, träffa vänner, träna å utamana mig själv men också försöka njuta av livets goda stunder.
  Stötte på ditt instakonto för ca två å halvt år sedan. Väntade samtidigt också vårt andra barn.
  Blev ditekt inspirerad av din livssyn, din ärlighet å dina ord om allt från relationer till vardag ❤

 4. 31 årig tjej Strängnäs. Tror jag hittade hit när du precis fått din tjej, jag fick barn typ samtidigt men kommer inte ihåg om det var via Ig först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *