Det var med stor sorg och ett brustet hjärta…

… som vi i förrgår bokade biljetterna till vår sista kryssning någonsin!! Monday bar gick i veckan ut med att kryssen i september blir deras sista och att även festerna i land troligtvis kommer upphöra efter detta år. Detta p.g.a nya direktiv från Tallink och annat.

Jag hoppas med all kraft att detta kommer ändras. Att de finner en lösning på problemet och att det kommer bli många fler fester och kryssningar. Det får bara inte vara sant!!!

Jag har aldrig någonsin i något annat scenario lyckats finna samma eufori och sanna lycka som dessa kryssningar och fester ger mig. Ingenstans!! Det är en känsla som är oslagbar och jag vet inte hur den ska kunna ersättas.

Självklart finns det andra festarrangörer samt stora festivaler men Monday bar är alltid Monday bar och ingenting kan jämföras med dessa kryssningar.

Biljetter är i alla fall bokade till den troligtvis sista som kommer vara 7-9 september. Alltså på min födelsedag även i år (9 sep). Jag tycker du ska boka även du och det NU ifall du vill kunna åka med. De säljer som smör i solsken och detta kommer bli en kryss att minnas! I know it <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *