December KOM!!

Åååå jag vill ha december NU! Helst igår. November är ju utan tvekan årets tråkigaste månad och denna november har ju varit katastrof. Så grå och trist. Energin är extremt låg känner jag ?

Igår köpte jag faktiskt en burk med D-vitamin, något jag borde gjort för längesen. Ett utav få tillskott (enda?) som jag faktiskt tycker kan vara värt att ta.

I alla fall, nu är det nära. December är snart här. I söndags fick jag nog av att vänta och längta så jag pyntade huset och bakade årets första sats med lussebullar. Sååå gott! ??

Snart är det bara en månad kvar till julafton och jag längtar som ett barn! Att få fira jul i vårat hus för andra året är magiskt ?

I år tänkte jag införa något som jag har tänkt ska bli en ny jultradition – julbrunch på självaste julafton. Med bara familjen, vi och barnen alltså. Så mysigt ?

Man är ju alltid så fruktansvärt hungrig inför att julbordet är klart så varför inte lyxa till det med en stor brunch. Vi brukar inte äta jullunch utan julbordet blir typ mellan lunch och middag så brunch blir perfekt tror jag ?

Har ni några roliga traditioner? Dela gärna med er ??

Bilder från tidigare år:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *