Dagen före det stora äventyret!

Imorgon smäller det. Eller jag egentligen börjar det redan idag för idag är dagen då vi åker iväg med de två små till mina föräldrar i Örebro. Jag har såååån himla ångest över det momentet! Tårarna kommer så fort jag tänker på det och just nu när jag skriver detta är inget undantag…. 🙁 Fy FAN vad jag kommer sakna dem! Första gången jag sover utan min lilla Isabella. Hemska tanke! MEN det kommer gå superbra och barnen kommer ha det så himla bra, det vet jag! Vi också för den delen.

Tidigt på måndag morgon rullar vi sedan bilen mot Arlanda och flyger upp till Kiruna. Jag har inte insett hur jäkla långt upp i landet vi faktiskt ska. Kiruna liksom! Shit!!! Ska bli riktigt kul att se den staden.

Jag känner mig väldigt oförberedd och vi har inte ens införskaffat allt vi ska ha än och det vi ska äta är inte direkt planerat utan vi fixar det under dagen. Väskorna packar vi först idag och vi har alltså ingen aning om hur tung packningen är eller hur mycket vi får plats med. Vet inte ens hur vi ska packa. Vi tar det som det kommer. Som Henke sa – det blir ett större äventyr så. Såå sant 😉

Vi håller alla tummar, tår och lillfingrar vi har att vädret är med oss och att vi kommer kunna genomföra detta äventyr som panerat (för lite planer finns det ju allt, haha) och vi ska fota som galningar. Fota, fota, fota. Tanken är att bloggen ska bli sprängfylld med häftiga bilder efter resan.

Har vi täckning och batteri så kommer ni även att kunna följa vår tripp via Instagram, både postade bilder och händelser. @ellinorhofstrom och @henkehofstrom är det som gäller då! In och följ 🙂

Kebnekaise here we coooome!!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *