Dagen efter vaccinet – gårdagen

Igår, fredag var det dagen efter att Isabella fick sitt femmånadersvaccin och då kom febern. Inte alls mycket men på kvällen hade hon 38 och var supergnällig. Första gången hon har feber i hela sitt liv. Lilla pluttan! Idag är febern borta och hon har varit precis som vanligt – supersnäll, härlig och kräkig 😉

Igår var Sara och Sofie här på besök och hade med sig en superfin lykta. Lite roligt eftersom jag och Henke har kollat massor på liknande lyktor och hade planer på att köpa en sådan inom kort. Då slapp vi en utgift i alla fall 😉  Vi har saker att bränna pengar på så det räcker och blir över för en låååång framtid kan jag lova!!

En sak på listan som ungarna har längtat massor efter bockade vi av igår och det var att köpa en studsmatta. Alla tre grabbarna var med Henke och hjälpte till att sätta ihop den medan jag serverade saft i smoothieglas med sugrör a´la amerikansk serie-style, haha! Kvällen spenderades vid studsmattan och vi hade sjukt lyckliga barn här hemma kan jag lova. Liam hade även en kompis som sov över.

Jag har en sån himla fantastisk känsla i hela kroppen. Det känns som att livet har fallit på plats, som att huset var den sista pusselbiten. Nu kan vi verkligen börja leva exakt så som vi vill. Att få ge barnen en uppväxt här känns obeskrivligt bra!! Perfekt att flytta in så här när sommaren precis startat också för nu är ju verkligen den tidpunkten på året som man INTE vill sitta fast i en lägenhet inne i stan. Usch!!

Idag har varit en underbar dag och jag började den på bästa tänkbara sätt vilket har präglat hela denna dag!! SÅ härligt! Mer om det imorgon.

Vill även lägga till att det var superroligt att så många kommenterade på förra inlägget. Jättekul att läsa och jämföra de små. Alla är så olika stora 🙂

Önskar er alla en fin lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *