Blogglista – Saker jag längtar till

Vi kör en vanlig hederlig blogglista ♥ Saker jag längtar till:

  • För att vara tråkig och börja med en självklarhet – VÅREN!!
  • Utepysslardagen. Som husägare är det nog inte särskilt ovanligt att man kör en utedag (utehelg) på våren och hösten för att förbereda tomten inför kommande säsong. Nu när våren närmar sig så börjar det bli dags att planera in årets första fixardag/fixarhelg och jag längtar faktiskt. Tråkigt jobb men sååå skönt när det är gjort.
  • Tripp med grabbarna. Vi har planerat in att ta med grabbarna på en shopping- och mystripp i april. Inget datum spikat än dock.
  • Paw patrol live med de små. Vi fick ju boka av det första gången vi skulle på det i Örebro tidigare i år pga sjukdom. Nu har vi det inbokat sista helgen i mars i Stockholm och denna gång tänker jag fasen inte boka av. Barnen längtar SÅ!
  • Påsken. Vi firar inte direkt supermycket, brukar bli lite påskmat hos svärfar, men jag tycker det är en mysig helg och man får en så himla härlig känsla i kroppen av att veta att den bästa tiden är precis framför oss.
  • Min överraskningsresa för Henke. Jag vet vart vi ska och jag sparar så mycket pengar jag bara kan. När den kommer bli av är ytterst oklart och jag vet ärligt talat inte om det kommer passa detta år. I och med jobbyten för oss båda så har vi inte supermycket semester att ta ut och vi har haft och har en jäkligt tuff och oviss tid här hemma. Så denna resa får bli när det passar.
  • Astrid Lindgrens värld. Vi har planer på att ta med barnen till Astrid Lindgrens värld i år. Jag har velat åka dit sedan innan jag fick barn och nu när Willem och Bella är besatta av både Emil och Pippi så känns det som rätt läge. Vi tänker att vi åker så fort vi bara kan efter att de har öppnat för säsongen. Lugnare och billigare då.
  • Barnens skolavslutning. Det är något speciellt med denna tid på året 🙂
  • Hockey-VM. Vi har längtat sedan oktober tror jag, hahah.

Vad längtar DU efter? ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *