Bebisbubblan – gud vad vi myser

Dag 5 av Henkes 10 dagar och vi myser för fullt. Isabella är nu 6 dagar gammal och idag var BVC här på besök. Allting gick bra och lillan blev godkänd. Nu har hon gått upp i vikt och väger strax över 3360 gram 🙂 Ska bli så himla roligt att börja gå på BVC-besök och väga och mäta. Roligt att kunna jämföra Isabellas utveckling med Willems som jag har noga dokumenterad i både BVC-boken och en inbunden bok som jag gjort på nätet och beställt hem.

På förmiddagen tog vi en promenad ner på stan alla fyra. Eftersom vi inte hunnit köpa någon ståbräda till Willem så får han gå själv och det gör han så gärna. Duktiga kille! Vi passade på att shoppa kläder till Isabella för presentkort som vi har fått i bebisgåva. Perfekt såhär mitt på dagen och dagen innan lön – knappt några människor i rörelse och kändes då tryggt att ta med Isabella in i affärer. Hon ligger också bra skyddad i sin vagn. Annars är vi väldigt restriktiva just nu med vilka som får komma hem till oss (alla måste vara helt friska) och vart vi tar med Isabella. Jag är livrädd för RS-viruset!!!

Presentkorten resulterade i en mängd nya kläder och jag längtar massor efter att få se dem på Isabella! I alla fall så älskar jag denna tid efter förlossningen. När man bara får vara hemma och mysa allihopa. Man lever helt i sin egna lilla värld och jag vill inte att det ska ta slut. Nästa vecka på onsdag börjar Henke jobba igen och allvaret som tvåbarnsmamma börjar på riktigt 😉 Får se hur det går…

Barnvagn

Bebiskläder

Bebiskläder

Bebiskläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *