Att se fram emot i höst

Augusti månad men för mig kan det lika gärna bli september redan nu! Helst igår faktiskt. Jag kommer i år att fira min födelsedag på absolut bästa sätt. Den 9 september blir jag 27 år och hela den helgen kommer spenderas på sjön. 8-10 september är vi iväg på Mondaybarkryssning och jag längtar aset av mig!

Kom på igår att det snart är dags och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Verkligen noll! Inget nytt inköpt så får gå igenom min låda med hardstylekläder och se om jag hittar något som duger. Är ju tvådagars så behöver ju typ 3-4 outfits. Allafall – jag LÄNGTAR!!!

Efter det så kan vi hoppa till oktober för då har vi en annan kryssning inbokad. Inte alls som den förra utan denna blir en endagskryssning med alla barnen. Den 12 oktober har jag och Henke fruktbröllop (4 år) och vi firar alltid våra bröllopsdagar på något sätt. Förra året överraskade jag honom med en resa till Dubai. I år blir det som sagt en kryssning med barnen och det ska bli jätteroligt. De stora har pratat om att de vill åka jättelänge så de blev superglada när jag frågade om de ville med. Den 14 oktober åker vi iväg! Wiiie 🙂

För övrigt ser jag fram emot hösten i stort. Jag älskar höst. Älskar luften. Älskar vädret. Älskar naturens färger. Efter denna toppensommar känns det så välkommet med en härlig höst! Jag är redo <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *