Återfunnen motivation och Kebnekaise närmar sig

ÄNTLIGEN!!! ? Motivationen för promenader och liknande vardagsmotion är återfunnen delux och jag vill ut och promenera mest hela tiden. Så himla mysigt att gå runt i villaområdena och titta. Nu behöver jag inte titta med ögon fulla av avund utan kan mer bli inspirerad utav andras hus, pooler, utemöbler och inredningar på uteplatser.

Jag har haft en svacka vad gäller motion och har inte alls känt att det har varit prioriterat eller funnits tid till det. Nu närmar sig Henkes semester med stormsteg, han jobbar endast en vecka till, och jag kommer ha hur mycket tid som helst till promenader och liknande.

En annan sak som närmar sig med stormsteg är Kebnekaise ? Det har helt kommit i skymundan för husköpet och jag känner mig inte alls redo eller mentalt förberedd. Samtidigt tror jag det är bra.

Det var alltid min taktik när det var prov och tentor i skolan – tänk inte så mycket på det när det närmar sig och plugga absolut inte för mycket. Snarare för lite. Konstigt nog så är det en taktik som funkar för mig ☺️

Måndag vecka 27 så flyger vi upp till Kiruna och påbörjar vårt stora äventyr ?️ Jag ska fota och dokumentera så mycket jag bara kan och försöka ha tid att posta en del på instagram under resan. Bloggen får kanske vila. Det får vi se då ☺️

Idag väntar vi fikagäster och jag har bakat fransk hallonkaka och chokladbollar som står redo att serveras ? Hoppas ni alla får en fin söndagseftermiddag ?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *