9 februari

Jag har blivit så sjukt dålig på att blogga och uppdatera!! Sorry!! Fel årstid skyller jag på, man gör inte så hiiimla mycket roligt och inspirationen är väl något sämre. Plus att jag just nu är hemma och vabbar. Henke opererade sig i tisdags så jag har varit hemma hela veckan eftersom han inte kan ta hand om barnen. Saknar faktiskt jobbet jättemycket även om det är skönt att vara hemma och mysa allihopa (förutom de stora som är i skolan).

Idag är det i alla fall fredag och det är utlovat att bli vackert, soligt väder. Jag tänkte ta med mig Henke ut på en promenad för första gången sedan operationen så han får röra på sig lite. Ikväll planerar vi att ha en spelkväll med de stora grabbarna. Förra veckan de var här så spelade vi massor hela helgen, bland annat Rappakalja och herregud vad vi skrattade! Vissa ord var ju bara så roliga och förklaringarna vi skrev likaså. HAHAHA!

Imorgon ska vi ta oss iväg och grilla korv hade vi tänkt. Var ett tag sen och jag längtar verkligen. Finns inget mysigare eller godare än att äta ute. Ungarna uppskattar våra ”naturupplevelser” väldigt mycket också.

Hoppas på att i vår kunna ta oss iväg på lite vandringar dels jag och Henke men också med de stora grabbarna. En kortare vandring då vi lagar mat ute är något de verkligen tycker om. Tänk att jag ”hatade” naturen och att vara i skogen som liten. Nu älskar jag det! Vill ha underställ och skogsmulla hela dagarna i ända. Haha!

Jag ska försöka hitta lite inspiration till att både fota mer och skriva mer. Tills dess får detta duga och jag önskar er alla en fin och mysig helg ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *